Híreink

Szeptember 30-án , a Népmese napján hagyományainkhoz híven rendhagyó testnevelés órán tanulóink mesehősök bőrébe bújva kalandoztak Meseországban. Felsőseink meglepetéssel készültek az alsósoknak. A DÖK szervezésében mesét olvastak a kicsiknek, akik örömmel hallgatták a nagyokat . Köszönjük!

Iskolánk diákjai 2022. április 10-14-e között a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának szakmai koordinációjával megvalósuló Határtalanul Program (Pályázat kódja: HAT-2019-01-0059) keretén belül egy csodálatos erdélyi kiránduláson vettek részt.

Április 11-e a Magyar költészet napja. Ebből az alkalomból az alsósoknak Tavaszi szavalóversenyt rendeztünk. Gyerekeink szorgalmasan tanulták a verseket. Az ügyesebbek szavalatát helyi zsűrink értékelte. Köszönet Kissné Gondon Ibolya igazgató néninek, Koós Éva tanár néninek és Balogh Béla tanár bácsinak!

Tisztelt szülők, kedves diákok!
Bizonyára sokan értesültek az új hírekről, miszerint hétfőtől átmenetileg megváltozik az oktatás lebonyolítása. Arra kérünk mindenkit, kövesse facebook- és weboldalunkat. Amint pontosabb információ birtokában leszünk, ezeken a felületeken, valamint a mozanapló üzenetküldő rendszerén minden érintettet értesítünk.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el